За да получите информация и да разгледате нашата база трябва предварително да си уговорите ден и час на телефон 0897 870 914.

Без уговорена среща не се допускат външни лица, заради безопасността, спокойствието и здравето на децата ни!

Ние вярваме, че всяко дете е различно. Макар да са различни по темперамент, общителност или адаптивност, всички деца се нуждаят еднакво от грижа, обич и внимание.

За да можем да съчетаем индивидуалното у тях, с общите им нужди от общуване и същевременно да бъдем полезни за Вас родители. За да Ви гарантираме професионални грижи, децата са в малки групи до 8 деца.

Групи „Моите първи приятели“

Основната цел тук е да придружим детенцето Ви в първите му стъпки в трудния път на социализация. Групите са малки, децата доверени на специализирани хора. Заниманията специално пригодени, с малка продължителност до 3 часа на регулярни интервали. Система за преодоляване на стреса. Тази форма ще намерите само и единствено при нас в детска къща „Малката фея“. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Групи „Играй с мен“

Групите са подходящи за деца, които вече са направили своите първи стъпки към социализацията си. С тях работим за надграждане и задълбочаване на социалната им компетентност, а на Вас ще предоставим широк спектър за избор.

Групи „Открий с мен“

Това са изключително тематични занимания за децата, а продължителността им е краткосрочна и идеята е да се пробуди изследователското у детето, където то да направи с желание първите си стъпки към определена тема с помощта на професионалисти в сферата. Нека Ви изненадаме приятно от тематичното разнообразие, с което ще вълнуваме и забавляваме /по Ваш избор разбира се/ Вашето малко съкровище.

Групи „Нани“:

Тук ще откриете традиционните грижи за най-малките на възраст от 6 до 42 месеца. Времето в което мама е на работа или е заета.

Допълнителни услуги: Консултация с логопед, Консултация със зъболекар, Консултация с психолог и други такива по Ваше желание.

Всички програми за децата се съставят предварително съвместно от родителите и ръководството на детската къща, както се изисква и предварителна заявка при желание от допълнителни консултации. Моля, заделете си време предварително за информация и обсъждане. За нас ще бъде удоволствие да предложим оптималното решение спрямо нуждите и интересите на децата и родителите!